Membrii Sindicatului CTF Brasov beneficiază de 5% reducere.

Agentia de turism Holiday Leader, va ofera la cele mai avantajoase tarife Bilete de avion, cazari in tara si strainatate, sejururi si circuite, rent a car, transferuri la aeroport, asigurari de calatorie.

Contact: Radu Diac
Holiday Leader:Str. Turnului, nr 1, Medias, Jud Sibiu
Tel: 004 0269701176 Mob: 004 0730099308 / 004 0745384783
E-mail: contact@holidayleader.ro

Calculatoare second hand Membrii Sindicatului CTF Brasov beneficiază de 10% reducere. Pentru comenzi peste 100 de lei, transportul este gratuit. Pentru a beneficia de reducere specificaţi la comanda, în câmpul comentarii, faptul că sunteţi membru al Sindicatului CTF Braşov. Calitatea de membru va fi verificată de un operator, după care veţi beneficia de 10%  discount.

InterLink Group este o companie nationala ce a luat nastere in 1997 cu gandul de a satisface nevoile cat mai multor clienti in materie de echipamente IT la preturi avantajoase. Detalii si oferta de produse pe www.interlink.ro

Pentru a putea beneficia simplu si rapid de ajutoarele acordate de Sindicatul CTF Brasov vă recomandăm cardul VISA ELECTRON de la Banca Transilvania. Astfel vom reduce atât costurile de acordare a acestor ajutoare cât și timpul în care vor fi acordate (maxim 4 ore de la transmiterea către BT). În urma convenției încheiate între Sindicatul CTF Brașov și Banca Transilvania nu va fi perceput comision la încasare.

Ai ZERO lei comision de emitere si ZERO lei comision de administrare anuala. In plus, mai ai urmatoarele avantaje:

  • comision ZERO la plata cumparaturilor cu cardul
  • comision ZERO cand platesti facturile la bancomatele BT
  • comision ZERO cand retragi bani de la bancomatele BT
  • comision ZERO pentru personalizarea PIN-ului la bancomatele  BT

Card personalizat

Acum poti sa alegi chiar tu cum sa arate cardul tau Visa Electron. Poti sa incarci poza favorita sau sa alegi una din imaginile din galeria BT.

Detalii pe site-ul BANCA TRANSILVANIA.

Sindicatul C.T.F. Brasov impreună cu Telekom Romania oferă membrilor de sindicat ocazia de a beneficia de oferte speciale. Pentru a beneficia de aceste oferte, vă rugăm contactați liderul de sindicat sau trimiteti e-mail la telekom.ctf@ctfsind.nexloc.com

Spălătoria auto SC Tim & Cris Auto SRL Sibiu oferă membrilor Sindicatului C.T.F. Brașov servicii la prețuri reduse față de tarifele normale.

Spălat exterior – 9 lei.

Curățat interior – 6 lei.

Puncte de lucru:

1. Sibiu, Piața Rahovei, nr. 31 (în spatele pieței agroalimentare). Telefon programări: 0733935896

2. Sibiu, Str. E.A. Bieltz, nr. 14, cartier Turnișor. Telefon pentru programări: 0740613413

Tarifele se aplică membrilor Sindicatului CTF Brașov în baza voucherului din imagine. Acestea pot fi procurate de la sediul Sindicatului CTF Brașov și de la liderii de subunități și sunt valabile pe termen nelimitat.

Ultimele stiri