CASA DE AJUTOR RECIPROC A SALARIAȚILOR CAR SLMC – IFN SIBIU

Floare Adrian: 0744764672

E-mail: car@ctfsind.ro

Sindicatul CTF Brașov în colaborare cu CAR SLMC Sibiu va dezvolta un program de colaborare prin care să ofere membrilor ambelor organizații accesul la împrumuturi rapide, în condiții financiare avantajoase și constituirea unor fonduri sociale solide. Printre obiectivele colaborării se numără: scăderea nivelului de dobândă, eficientizarea activității și implicit reducerea cheltuielilor, creșterea veniturilor, etc. Protocolul de colaborare între cele două organizații va fi publicat după aprobarea în Biroul Executiv al Sindicatului CTF Brașov, respectiv în Consiliul Director al CAR SLMC Sibiu. Membrii de sindicat care doresc să se înscrie în CAR sunt rugați să contacteze liderul de sindicat din subunitate. Cu cat suntem mai multi cu atat putem atinge mai repede obiectivele propuse.

Pentru relatii: Adrian Floare (RC Sibiu) – Președinte CAR, telefon: 0744764672
E-mail: sindicatulctfbrasov@yahoo.com
Condiții de înscriere: poate fi membru CAR orice salariat care realizează venituri din salarii, care completează cererea de înscriere, achită taxa de înscriere și se obligă să respecte statutul CAR.

Taxa de înscriere: 10 lei.

Contribuția lunară: minim 5 lei și maxim 100 lei.

Descarcă formularul: cerere de înscriere.

Condiții de acordare a împrumuturilor:

  • Dobânda anuală efectivă: ….%

Exemplu: Valoare împrumut: 8.000 lei, perioada de rambursare: 12 luni, dobanda la împrumut: 520 lei. Valoare totală de rambursat: 8.520 lei

Dobânda se calculează după următoarea formulă: D={[(J+R) * Nr]/2} * Cd, unde:D = dobândaJ= suma împrumutatăR= valoarea rateiNr= nr. de rateCd = coeficient de dobândă pe 1 lună.

  • Vechime în CAR: 7 luni. Membrii înscriși prin transfer (cu fond social) se consideră că îndeplinesc condițiile de vechime.
  • Valoare împrumut: de 5 ori fondul social, maxim 8.000 lei.
  • Restituirea împrumutului: maxim 18 luni
  • Giranti: pentru sume mai mici sau egale cu 5000 lei este necesar 1 (unu) girant. Pentru sume cuprinse între 5.000 lei și 8.000 lei sunt necesari 2 (doi) giranți.

Descarcă formularul: cerere de imprumut

Descarcă formularul: adeverinta de venit

Descarcă formularul: angajament giranti

Descarcă formularul: Contract de imprumut

Descarcă: STATUT C.A.R.

Inregistreaza-te:

Logout

Facebook Profile